Om Mig

 

Mitt namn är Monika Larsson och jag är en utbildad nagelterapeut och gick min utbildning hos LCN våren -08, en utbildning som jag är mycket nöjd med.

 

Innan jag började att jobba med naglar gick jag själv till en nagelterapeut och efter att vi lärt känna varandra en del så sa hon att hon tyckte att jag skulle passa i det här yrket, och hon hade ingen aning om hur rätt hon hade!

 

Jag gick och funderade på det ett tag och tog sen tag i saken. Nu har jag verkligen följt mina drömmar och öppnat butiken jag alltid drömt om plus att jag har hittat ett yrke jag verkligen älskar!

 

Jag trivs med mitt jobb och ser fram emot att lära mig mer, vilket jag också anser att jag gör med varje kund. Alla är vi olika och tycker om olika färger, former och typer av saker, det innefattar även naglar, vilket gör mitt jobb givande och varierande!

 

Det är otroligt kul att ha så pass stor variationsmöjlighet som man faktiskt har. Så kom med förslag och ideér! Ofta får jag frågan "fixar du det?" jag svarar alltid "det är klart jag gör"  eller om jag får frågan "kan du göra det?" så är svaret ibland "nej inte ännu, men snart så!" innan jag ens hunnit tänka efter, men utmaningar är bland det bästa som finns!